Postat pe data de 31 decembrie 2021

Mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram

Mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram


DESPRE NOI

Firma noastra se numeste YAL Spedition si efectueaza transport mobila Abram si mutari mobila in Abram fiind doritoare sa va cunoasca si sa va ofere, cele mai bune servicii de mutari mobila si transport mobila sau transport marfa din Abram.

Daca doriti informatii suplimentare despre firma noastra, atunci, firma noastra a fost instituita la inceputul anului 2008-2009 si se indreapta in principal pe domeniul mutarilor de mobilier in si din Abram, relocarilor de mobila in si din Abram, mutari de sedii firma in si din Abram, implicit transporturilor de mobila si marfa in special din si in Abram atat in trafic intern din Abram cat si in cel international din Abram si catre Constanta.

Segmentul principal in acest domeniu a fost in special transportul de marfa din Abram catre Constanta dar si in zona efectiva a porturilor maritime Constanta sau Agigea catre Abram si invers din Abram in Constanta sau Abram in Agigea.

mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram
mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram
EXPERIENTA NOASTRA

Cu o experienta de peste 6 ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, compania noastra de transport rutier Abram si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.

Ne face placere sa va informam ca zilnic oferim transporturi rutiere complete sau grupaje de transport intre Constanta si Abram. Operand in regim de grupaj, realizam cu success transporturi de marfa rutier intre Abram-Iasi, Abram-Constanta, Abram-Cluj Napoca,Abram-Arad prin Bucuresti, aici fiind punctual principal de tranzit catre orice localitate doriti.

Marfa dumneavoastra este preluata zilnic si transportata in siguranta in orice locatie doriti.

In UNIUNEA EUROPEANA, compania YAL Spedition, ofera conexiuni precise intre tarile care au relatii comerciale cu Romania.

EFICIENTA NOASTRA

O importanta precizare pentru a spori gradul de eficienta al firmai noastre de transport rutier YAL Spedition, este faptul ca detinem un depozit propriu in Constanta, creand astfel posibilitatea de organizare-distributie in tot judetul Constanta.

Suntem la dispozitia dumneavoastra 25h/24h cu servicii ca: transport marfa intern Abram, transport rutier international, mutari locale Constanta, mutari nationale din Abram, mutari internationale din Abram. Pe cale de consecinta, experienta si monitorizarea atenta a camioanelor, ne permite sa spunem:DA!

Noi YAL Spedition dorim sa fim printre cei mai buni transportatori rutieri de marfa din Abram, existenti pe piata romaneasca la ora actuala.

Asteptam sa va convingeti!
mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram

YAL SPEDITION efectueaza transport mobila si marfa catre orice destinatie doriti:

 • Transport marfa grea sau usoara
 • Transport marfa Abram perisabila in timp util
 • Transport mobila Abram intern sau international(optional cu manipulanti)
 • Transport efecte din imobile in Abram
 • Transport marfa din evacuari,executari silite in Abram
 • Transport bagaje in Abram
 • Transport electronice,aparatura de orice fel din Abram
 • Transport electrocasnice in Abram
 • Transport materiale de constructie,grele si usoare in Abram
 • Transport produse alimentar in Abram
 • Transport in regim de curierat din Abram
 • Inchirieri de masini de transport marfa si mobila in Abram
 • Factuare prompta in Abram
 • Transporturi periculoase ADR in Abram
 • Transporturi frigorifice in Abram
 • Transporturi agabaritice in Abram
 • Relocari sedii firma mobila Abram
 • Mutari sedii firma mobila Abram
 • Mutari mobila din Abram
 • Mutari mobila in Abram
 • Mutari apartamente in Abram

TRANSPORT INTERN SI EXTERN EVALUARE GRATUITA A CAPACITATII SI SIGURANTA
SERIOZITATE, MANIPULARE OPTIONALA, DISPECERAT 25/24
EVALUARE GRATUITA

Oferim atat persoanelor fizice cat si juridice din Constanta catre Abram, servicii de transport marfa Constanta catre Abram, relocari Constanta catre Abram, mutari mobilier Constanta catre Abram, mutari sedii de firma Constanta catre Abram, echipa specializata in montare mobilier Constanta catre Abram, demontare mobilier Constanta catre Abram. Nu exista obiectiuni in ceea ce privesc, locatia, etajele superioare, vreme.

Flota din dotare dispune de autoutilitare cu volume diverse in functie de cererea clientului, soferi profesionisti cu o lunga experienta in domeniu, seriozitatea manipulantilor din Constanta catre Abram si siguranta unei mutari inteligente in Constanta catre Abram, care va scuteste de stressul demontarii / montarii si asezarea pe pozitie a mobilierului dupa dorinta beneficiarului.

ASIGURARE MARFA

Marfa este asigurata si la cerere sunt eliberate facrura si chitanta pentru serviciile prestate. Preturile sunt fara concurenta si negociabile, in functie de distanta parcursa si dificultatea manipularii, pornind de la apartamente, pana la vile sau sedii de firme si companii din Constanta catre Abram sau din tara.

ATENTIE:

In cazul in care clientul cere un transport pentru o mutare mobila sau orice alte bunuri din Constanta catre Abram catre orice alt loc din tara si doreste sa-si insoteasca marfa dar nu dispune de un autoturism, noi oferim contra cost aceasta posibilitate.

SIGURANTA SI PROMPTITUDINE

Orice transport solicitat in vederea unei mutari de mobila in Constanta catre Abram, este receptionat de catre operatorii dispeceratului nostru si rezolvat cu promptitudine, acestia repartizand serviciile cerute imediat ce clientul isi da acordul.

Preturile pe care le practicam sunt cele mai mici de pe piata de gen si astfel solicitarile sunt numeroase, iar clientii care au contactat odata firma noastra si au colaborat cu noi, au revenit cu o noua solicitare sau si mai mult, ne-au recomandat si altora astfel ca satisfactia este dubla, intre parteneri.

FLOTA SI PERSONAL

Compania are in dotare autoutilitare spatioase, curate, inchise, descoperite sau cu prelata, incepand de la un volum mediu, pana la mare tonaj, putand transporta marfuri de orice fel si de orice greutate.

Se asigura si spatiu de depozitare la cerere in Constanta catre Abram. Dispunem de autoutilitare marca Mercedes, Renault, Iveco, disponibile non stop pentru transport intern si international de marfa.

La cerere asiguram echipa de manipulanti bine pregatiti in domeniu, specializati si in demontari sau montari mobila.

La solicitarea unei mutari pentru o locuinta,birou, sediu de firma, spatiu comercial, la fata locului se va deplaseaza un evaluator care va aprecia absolut gratuit, ce autoutilitare va este indicata, pentru a nu aparea situatii in care mobila sa fie in exces sau prea putina, astfel dumneavoastra nu veti irosi banii.

TRANSPORT MOBILA CONSTANTA ZILNIC NON STOP

Transport mobila in Constanta catre Abram catre orice loc din Romania cat si in Uniunea Europeana. Planificarile de mutari mobila sau orice alte bunuri se fac la numerele afisate pe site, unde va raspunde dispeceratul nostru, care va repartiza imediat echipei disponibile, solicitarea dumneavoastra.

Mutarea de mobilier se efctueaza catre noua locatie sau daca exista mobilier uzat pe care nu-l mai doriti, oamenii nostri il debaraseaza la groapa specializata de gunuoi. Taxa pentru debarasat mobilier uzat, se stabileste in functie de volum si de distanta.

Daca doriti doar sa scapati de mobilier uzat contactati firma noastra si o echipa de specialisti in demontari va sosi prompt la dumneavoastra si va va scuti de aceasta corvoada si stresul unor lucruri inutile care ocupa spatiu in locuinta dumneavoastra.

Transportam marfa si orice bunuri de la plastice, haine, electrocasnice, materiale de constructie, obiecte sanitare, instalati, birouri, accesorii, etc. pana la utilaje de mare tonaj.

PRETURI PRACTICATE PENTRU TRANSPORT MUTARE MOBILA PENTRU ORASUL CONSTANTA

Tinem sa atragem atentia clientilor nostri, ca evaluarea unei mutari de mobilier in Constanta catre Abram, se face in mod gratuit de o persoana autorizata, care se deplaseaza la fata locului si va consiliaza ce mijloc de transport sa alegeti, pentru a plati o autoutilitara adecvata volumului de mobilier al apartamentului dumneavoastra. Astfel dumneavoastra veti plati pretul corect al unei mutari mobila de exemplu in orasul Constanta catre Abram sau a oricarei mutari de mobilier in judetul Constanta catre Abram sau in judetele din tara.

De asemeni efectuam transport mobilier sau orice alte bunuri doriti ,nu numai intern cat si international in Uniunea Europeana, la preturi avantajoase, ce pot fi negociate in functie de distanta parcursa.

Obligatia dumneavoastra este de a informa persoana autorizata trimisa de noi la fata locului, in cazul unei mutari de mobilier de exemplu din apartamentul dumneavoastra, etajul unde este situat apartamentul, daca exista lift in cazul unui nivel superior al blocurilor cu multe etaje. Sa informati totodata daca milbilierul necesita demontare si implicit montarea lui si plasarea pe pozitie la destinatia dorita.

Specificam faptul ca aceste conditii sunt optionale si puteti beneficia pentru o mutare de mobilier in Constanta catre Abram sau in orice alta parte din tara sau in UE:

 • doar de transport
 • doar de manipularea obiectelor ce necesita transportul
 • doar de mijlocul de transport (in cazul in care aveti sofer)
 • doar de sofer (in cazul in care aveti autoutilitara)
 • doar de firma noastra pentru siguranta unui transport corect evaluat ,efectuat cu profesionalism.

Preturi mutari mobilier Abram

Pentru a va face o idee, asupra preturilor practicate de noi, in ceea ce inseamna o mutare de mobilier in Constanta catre Abram va indicam urmatoarele variante:
 • mutare mobilier garsoniera in Constanta catre Abram - incepand de la 100 de lei
 • mutare apartament 2 camere in Constanta catre Abram - incepand de la 150 lei
 • mutare apartament 3 camere in Constanta catre Abram - incepand de la 200 lei
 • mutare casa, vila, sediu de firma, sediul unui companii - incepand de la 200 lei

ATENTIE: In aceste preturi care se refera ca si calculatie la mutarea propriuzisa a obiectelor dumneavoastra, sunt incluse:

 • consultanta
 • manipularea obiectelor in 2 oameni intre cele doua adrese,cea de facto si destinatie
 • efectuarea unui serviciu de calitate

Specificam faptul ca transportul mobilierului, arhivarea obiectelor transportate, infolierea cu folie anti zgarieturi sau cartoane sunt platite suplimentar.

CUM SE DESFASOARA O MUTARE DE MOBILA CORECT EFECTUATA

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa ne contactati la numerele de telefon afisate si sa ne expuneti doleanta dumneavostra in ceea ce priveste mutarea mobilerului dumneavostra din locuinta.

Cel de-al doilea pas este, sa solicitati un evaluator trimis de firma noastra pentru a va consilia gratuit , in functie de volumul mobilierului sau obiectelor ce urmeaza a fi mutate, pentru a stabili autoutilitara adecvata in vederea stabilirii unui pret corect. Acest lucru este in beneficiul dumneavoastra, astfel ca s-ar evita o estimare gresita in cazul in care ati aprecia un volum gresit al autoutilitarei necesara (mobilier putin-autoutilitara mare, mobilier intr-un volum supradimensionat si autoutilitara de capacitate redusa).

Al treilea pas,este sa stabiliti de la inceput daca doriti manipulanti,felul in care sa fie impachetata mobila dumneavoastra (optional) adresele corecte ( locatia unde se afla mobilierul si destinatia la care doriti sa se transporte acesta).

Pasul patru si cel din urma, satabilirea costurilor serviciilor prestate si solicitarea (optional) a facturii si chitantei pentru serviciile solicitate de dumneavoastra firmei noastra, specializata in mutari de mobila in orasul Constanta catre Abram, in judetul Constanta catre Abram, in intraga tara si extern in Uniunea Europeana.

IATA CE MUTAM NOI:

1) MUTARI LOCUINTE PERSOANE FIZICE

Echipa noastra de profesionisti executa orice mutare de mobilier de orice fel, indiferent de greutate sau componente complicate asigurand la cerere demonarea si asamblarea lor si asezarea lor pe pozitii sub indrumarea clientului in noua locatie. Garantam protectia bunurilor dumneavoastra cat si manevrarea in siguranta a obiectelor fragile si depozitarea lor cu maxima atentie.

Echipa are in dotare echipament de protejare a obiectelor dumneavoastra pe care le solicitati a fi mutate folosindu-le la solicitarea dumneavoastra contra cost. In functie de ceea ce doriti ca protectie a mobilierului va punem la dispozitie, cartoane, cutii de carton folie simpla, folie cu bule de aer in functie de fragilitate.

Optional putem demonta / remonta si transporta obiecte sanitare de orice fel mai putin instalatia de gaze.

2) MUTARI BIROURI Constanta catre Abram, SEDII FIRME Constanta catre Abram, SEDII COMPANII Constanta catre Abram PERSOANE JURIDICE Constanta catre Abram

Pentru relocarea si mutarea de obiecte generale apartinand societatilor comerciale, indiferent de prfofilul lor, firma are o echipa de profesionisti care va vor arata profesionalismul lor astfel ca veti fi surprinsi de rapiditatea serviciilor solicitate in timp record.

In acest mod clientii nostri isi pot relua activitatea fara intreruperi deranjante care ar afecta afacerea pierzand astfel bani atat de necesari prosperitatii afacerii.

3) TRANSPORT IN CONSTANTA DE MOBILIER SAU ORICE BUNURI ACHIZITIONATE DE LA DIVERSE MAGAZINE DE PROFIL CUM AR FI IKEA Constanta catre Abram, METRO Constanta catre Abram, DEDEMAN Constanta catre Abram, SELGROS Constanta catre Abram

Oferim preturi cu mult mai mici pentru montarea de mobilier nou achizitionat de la magazine de profil, asigurand transportul in conditii optime, indiferent de ora la care solicitati montarea pe pozitii.

Garantam functionalitatea imediata a mobilierului cumparat astfel ca dumneavoastra sa va bucurati de confortul caminului, sau biroului sau magazinului sau firnei ce va apartine sau va desfasurati activitatea.

GARANTII PENTRU SERVICIILE DE TRANSPORT SI MUTARE MOBILIER:

Oferim asigurare C M R in valoare de 10 000 EURO pentru serviciile de transport efectuate si in concluzie eliminam grija pentru transportul si integritatea bunurilor ce va apartin.

Datorita unei experiente acumulate in 8 ani de zile, compania noastra opereaza cu succes atat pe piata interna din Constanta cat si internationala, avand un personal specializat in acest domeniu de activitate, cu oameni cu o moralite exemplara, interesati sa va satisfaca cererile oricat de dificile ar fi ele, pentru a va scapa de stressul unei mutari asigurandu-va un confort imediat.

Oferim (optional) factura si chitanta pentru serviciile prestate.

CE TREBUIE SA RETINETI, PENTRU INFORMEREA DUMNEAVOSTRA CORECTA?

YAL SPEDITION OFERA CATRE ORICE DESTINATIE DIN ROMANIA SI STRAINATATE:
 • Inchiriere autoutilitare pentru transport mobilier sau marfa cu mare greutate.
 • Autoutilitare pentru transport bagaje indiferent de numarul lor sau greutate.
 • Manipulanti pentru incarcare / descarcare mobilier.
 • Echipa specializata in demontare si asamblare mobilier sau obiecte sanitare,punere pe pozitie.
 • Mutari marfuri pentru firme,cat si intocmirea actelor aferente.
 • Transport mobilier achizitionat de la marile magazine sau din cartier.
 • Servicii de curierat.
 • Facturare prompta
 • Consultanta gratuita in vederea unui transport corect si cu o autoutilitara de tonaj adecvat volumului de mobilier sau grupaj de obiecte pe care doriti sa le mutati sau sa le transportati atat in Constanta catre Abram cat si in tara sau strainatate din comunitatea Europeana.

Cu titlu informativ, cele mai dese transporturi, s-au desfasurat din ANGLIA, GERMANIA, FRANTA, ITALIA, BELGIA CATRE ROMANIA SI INVERS.

Alte informatii despre YAL Spedition

Noi suntem compania de transport marfa rutier, pe care o cautati. Acum ca ne-ati gasit, toate problemele dumneavoastra in ceea ce priveste transportul rutier de marfa din Abram, atat intern cat si international va sta la dispozitie, 25 de ore din 24.

Suntem specializati in acest domeniu din anul 2009 cand gradul de ocupare a fost in principal, transportul in zona operationala a porturilor maritime Constanta si Agigea catre Abram.

Suntem nerabdatori sa ne cunoasteti si sa va demonstram ca serviciile oferite de noi, sunt cele mai bune in domeniul transportului de marfa rutier, intern si international, transport marfa rutier care se desfasoara la standarde inalte , cu o flota bine organizata si oameni bine pregatiti.

EXPERIENTA DE PESTE 6 ANI

Acum ca avem deja o experienta de 6 ani in domeniul transportului rutier de marfa din Abram catre Constanta, clientii nostri s-au inmultit si spre mandria noastra, nu numai ca apeleaza la noi ori de cate ori au nevoie, dar ne si recomanda altor clienti care doresc transport marfa rutier din Abram in toata tara si in Uniunea Europeana. Va putem informa cu imensa mandrie ca zilnic oferim transporturi rutiere complete, sau grupaje de transport intre Constanta si Abram, Abram - Timisoara, Abram – Cluj, Abram - Bucuresti, Abram -Arad, prin Bucuresti, ca punct principal de tranzit, catre orice localitate doriti in tara sau in Uniunea Europeana.

Marfa este preluata de la client si transportata in cele mai bune conditii si siguranta cu masini adecvate fiecarui transport si distribuita in orice locatie doriti si mai ales in timp util, un lucru important, care nu poate fi neglijat. Asta insa nu este tot, va anuntam cu placere ca YAL Spedition si-a largit intre-timp aria de activitate si in reteaua de logistica, pe care o detinem si o exploatam cu multa responsabilitate si profesionalism, intocmai ca pe cea a transportului rutier de marfa din Abram,sau in cazul transportului de mobila din Abram.

Informatii utile

O informatie utila pentru dumneavoastra, este faptul ca in Uniunea Europeana, compania YAL Spedition este un brand deja cunoscut si are legaturi foarte stranse cu tarile care au relatii comerciale cu Romania. Informatia cea nai importanta pentru dumneavoastra este faptul ca YAL Spedition, firma noastra de transport marfa rutier detine un depozit propriu in Constanta creand astfel posibilitatea de organizare - distributie in tot judetul Constanta.

Suntem la dispozitia dumneavoastra 25 h din 24h, prestad servicii ca:

Mutari locale in Constanta, in orice punct al orasului.

In cazul in care doriti mutari nationale din Abram, noi suntem aici pentru dumneavoastra mai prompti ca oricine sa va servim.

Doriti o mutare internationala?

Ok! Nici-o priblema suntem deja pe drum catre destinatia pe care o doriti in Comunitatea Europeana. Toate mutarile de mobila din Abram sau transporturile de marfa din Abram, sunt atent monitorizate, printr-un contact permanent cu soferii camioanelor, ce va stau la dispozitie pentru comenzile dumneavoastra de mutari mobila din Abram sau transport rutier de marfa din Abram.

Ei bine, da, contactati-ne prin dispeceratul nostru care va sta la dispozitie non-stop, pentru a va prelua comenzile transporturilor rutiere de marfa din Abram sau transporturilor in cazul mutarilor de mobila din Abram. Suntem si vom ramane cei mai buni de pe piata transporturilor rutiere de marfa din Abram, catre orice punct din tara si Uniunea Europeana, cat si a transporturile pentru mutarile de mobile din Abram, oriunde doriti in tara prin Bucuresti ca punct de tranzit sau in tarile ce au legaturi comerciale cu Romania.

Si nu uitati !!!! Compania noastra “Va saluta din mers“!


Mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram

Mutare mobila Abram, transport mobila Abram, firma de mutari Abram, mutari Abram ieftin relocare mobila Abram, servicii mutari mobilier Abram, relocari constanta catre Abram, transport marfa Abram, transport national Abram, mutari internationale Abram, mutare ieftina Abram, mutari mobila Abram

Cateva din serviciile noastre...

mutari Constanta | mutari mobila Constanta | transport mobila Constanta | preturi transport mobila Constanta | mutari apartament Constanta | manipulanti mutari Constanta | mutari birouri Constanta | mutari firme Constanta | servicii de transport Constanta | reparat mobilier preturi mici Constanta | mutare mobilier Constanta | transport impachetat bunuri Constanta | montat-demontat mobila Constanta | firma mutari Constanta | preturi mutari mobila Constanta | pret mutari Constanta | mutari cu reducere Constanta | montaj mobilier Constanta | mutare casa Constanta | mutare domiciliu Constanta | transport bagaje Constanta | transport ieftin mobila Constanta | evaluare manipulare Constanta | mutari marfa mobila apartamente la preturi mici Constanta | relocari mobila Constanta | transport materialeconstructii Constanta | transport gratuit dedeman Constanta | materiale constructii dedeman Constanta | firma mutari mobilier Constanta | transport mobilier Constanta | servicii mutari complete Constanta servicii mutare Constanta | mutari profesionale Constanta | mutari Constanta preturi | transport mobila bucuresti | pret transport Constanta bucuresti otopeni | transport mobila bucuresti ieftin | transport mangalia bucuresti | accesorii mobila Constanta | depozit mobila Constanta | firme transport marfa Constanta | transport Constanta otopeni | mutari garsoniere Constanta | mutari vile Constanta | mutari case Constanta | mutari mobila garsoniere Constanta | mutari mobila vile Constanta | mutari mobila case Constanta | transport mobila locuinte Constanta